Autus Media booster din synlighed

 

Autus Media fokuserer på at give lokale virksomheder og foreninger mere synlighed i lokalområdet via internettet. Vi benytter forskellige tjenester fra Google, som faktisk er gratis at benytte. Det er Autus Medias mission, at skabe mere interesse hos lokale borgere, potentielle bosættere og turister.

Hvorfor bruge penge på online markedsføring?


Forestil dig, at du åbner en butik. Du lejer et lokale, indretter og slår dørene op. Du har gode produkter på hylderne.

Men de eneste mennesker der kommer i din butik, er dem der tilfældigvis kommer forbi på fortorvet og beslutter sig for at kigge ind. Du kan ikke forstå der ikke kommer flere mennesker ind af døren - dine produkter er jo fantastiske.

Pointen er, at uanset hvor gode dine produkter er i en fysisk eller online butik... Så kommer kunderne ikke, hvis de ikke ved at du eksisterer. Det er måske åbenlyst, men mange små virksomheder har ikke fokus på markedsføring.

Hvor bruges pengene mest effektivt?


Sagt på en anden måde: Hvordan får du flest mulige kunder for færrest penge.

Er svaret altid at bruge en masse penge på digital markedsføring? Nej, det kommer helt an på dine produkter og din målgruppe. Men på den anden side er der stort set ingen virksomheder i dag, der kan slippe for at have en eller anden form for online tilstedeværelse. Måden vi søger information på i dag, skiller sig markant fra den måde vi gjorde for bare 15 år siden. Stort set alle, unge som ældre, har i dag en smartphone. Dine kunder er med garanti på nettet.

Brug vores viden


Gennem de sidste 15 år, har Autus Media arbejdet dedikeret med online løsninger og markedsføring for både små og store virksomheder. Det har været en spændende rejse fra internettet spæde start til nu, hvor der bliver stillet store krav til kvalitet og teknik, og hvor online markedsføring er et must hvis man som virksomhed vil frem i verden.

De store virksomheder har budgetterne til at hyre de dyre marketingbureauer og få sat defineret deres online processer. Den mulighed har de små virksomheder ikke, men... Google har de seneste år fokuseret lokalt. De har ændret deres søgemaskine på en sådan måde, at resultater fra lokale virksomheder kommer frem før alt andet. Det giver de små og mellemstore virksomheder nogle helt nye muligheder, fordi de nu har muligheden foran de store virksomheder i søgeresultaterne.

For at kunne udnytte denne mulighed optimalt, er det vigtigt for lokale virksomheder, at sætte sig ind i Googles værktøjer. Og det er her Autus Media kommer ind. Vores mission er, at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge deres synlighed lokalt for at skabe mere forretning. Så enkelt er det.

Mit hjerte banker for det lokale liv


Selvom jeg er nørd og holder af at handle på nettet og i øvrigt benytte online tjenester, så synes jeg godt nok vores små byer ville være sørgelige, hvis der ikke var nogen lokale forretninger.

Det er fortrinsvist små og mellemstore virksomheder der er i vores lokalsamfund. De har haft svært ved at følge med den udvikling, der er sket over de seneste 10 år og flere har haft svært ved at få økonomien til at løbe rundt.

Men med mit kendskab til online markedsføring, så kan selv små lokale virksomheder opnå en stor effekt af at bruge få penge ved at gøre sig mere synlige på nettet.

Min kæphest

Overvej følgende: Hvis virksomhederne i et område eller en by ikke er synlige på nettet, så

  • Bruger de lokale blot de butikker de plejer
  • Tilflyttere finder ikke området spændende
  • Turister benytter ikke mulighederne

Hvor i mod, hvis man kunne skabe en kollektiv trend om at være synlig på nettet, så ville det gavne både lokale handlende, turister og tilflyttere. Selvom pengene er små, så skal du tænke på, at hvis din nabo bruger penge på markedsføring, så gavner det også dig - og omvendt!

Så ved at hjælpe dig selv, hjælper du også andre virksomheder i området.