Få nemmere overblik i din virksomhed med Office 365

Microsoft Office 365 er – efter vores mening – fantastiske arbejdsredskaber, der styrker overblikket, samarbejdet og effektiviteten på enhver arbejdsplads. Men hvad indeholder Office 365 helt præcist? Og vigtigst af alt: Hvad kan det gøre for din forretning?

Microsoft Office 365 koster kun 78,70 kr. pr bruger pr måned. Office 365 indeholder mange funktionelle værktøjer - her er de vigtigste:


Office365-exchange_01

Exchange

Med Microsoft Office 365 får du professionel e-mail, kalender og kontaktpersoner samlet i én løsning. Du får adgang til samme mails, samme kalender og samme kontaktpersoner synkroniseret over alle dine enheder.
Office365-office_01

Office

Med en Office 365 konto får du mulighed for at installere hele Office-pakken på op til 5 enheder. Du modtager opdateringer fra Microsoft og har dermed hele tiden de nyeste versioner af programmer, som Word, Excel, Outlook mv.
Office365-onedrive_01

OneDrive

OneDrive er Microsofts professionelle løsning til backup i skyen. Gem dine filer i OneDrive og du vil kunne tilgå dem fra alle dine enheder - også fra iPhone og iPad. Med hver Office 365 konto får du 50 GB lagerplads.
Office365-sharepoint_01

Sharepoint

SharePoint er et online samarbejdsværktøj, som dit team kan bruge til opbevaring, organisering, deling og til at få afgang til oplysninger på alle enheder. Det er et stærkt værktøj, som skaber et effektivt rum for samarbejde.

Installation og migrering

Autus Media har stor erfaring i installation og opsætning af Office 365 for små og mellemstore virksomheder. Afhængig af, hvor mange brugere, der skal migreres fra jeres nuværende løsning, vil det et beløb pr konto. Kontakt os for tilbud.

RING 30 64 37 90