Local Boost med Google

Local Boost fra Autus Media er for små og mellemstore virksomheder, som gerne vil være mere synlige på internettet. Local Boost benytter Googles værktøjer, til at få din virksomhed eksponeret på Googles søgemaskine og i Google Maps.

Når Autus Media har opsat din profil, vil du få den overdraget og blive undervist i, hvordan du holder den ved lige, så du opnår en langvarig effekt med mere synlighed, flere kunder og mere omsætning.

Autus Media opsætter din virksomhed i Google My Business.

Hvad får jeg ud af en registrering på
Google My Business?

Der er masser af gode grunde til at bruge Google My Business. Her er de vigtigste...

 • Det er gratis at bruge
 • Hjælper kunder med at finde din fysiske placering
 • Øget synlighed på Googles søgemaskine, Google Maps og andre steder
 • Viser brugbar information om din virksomhed for kunderne
 • En gratis måde at reklamere med dine tilbud
 • Du kan se hvordan kunderne bruger dine oplysninger
 • Øget salg og indtjening
 • Du får flere besøgende ind på din hjemmeside
 • Lad kunderne give dig feedback og anmeldelser
 • Profilen samler alle Google-aktiviteter på ét sted

Hvad er prisen?

Som udgangspunkt er det gratis at oprette og have en profil på Google My Business. Så du kan faktisk selv oprette din virksomhed og indtaste oplysningerne. Men det er vigtigt du læser Googles retningslinjer inden du kaster dig ud i det selv. Der er meget at tage højde for, hvis profilen skal opsættes 100% korrekt.

Du kan også vælge at lade Autus Media opsætte profilen for din virksomhed i Google My Business. På den måde er du sikret, at alt er sat op som det skal ifølge Google retningslinjer. Dette arbejde tager ca. 8 timer og koster 2.495,- ekskl. moms.

Længere nede på siden kan du læse mere om, hvad denne service indeholder.

Bestil Google My Business profil

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med en optimeret Google My Business profil for din virksomhed eller forening, så udfyld nedenstående formular. Du er selvfølgelig også velkommen til at udfylde formularen, hvis du bare gerne vil bestille. Efter du har afsendt formularen vil vi kontakte dig hurtigst muligt.


Hvorfor er Google My Business så vigtig

Google My Business er din virksomheds direkte kontakt til kunder der søger lokalt - uanset om de benytter Googles søgemaskine, Google Maps eller Google+.

Googles "My Business" profiler er det mest fremtrædende når der søges lokalt - og dine konkurrenter er der måske allerede. En verificeret og optimeret registrering på Google My Business giver din virksomhed en fastforankret og central placering.

Den service Autus Media tilbyder, giver din virksomhed et solidt udgangspunkt for at kunne opnå flere besøgende og højere synlighed.

Hvordan foregår det?

Din virksomheds profil på Google My Business vil blive set af tusinder af mennesker og derfor er det vigtigt at informationen er korrekt og konstant opdateret. Derfor tages du med i hele processen sammen med Autus Medias specialist.

Vi opdaterer ingen oplysninger på din profil uden din forudgående viden og accept.

Hvad indeholder denne Google My Business service?

 • Oprette, verificere og konsolidere profil på Google My Business
 • Identificere og analysere relevante søgeord, der kan bruges i kategorier og indhold
 • Redigere og oploade data og indhold - herunder billeder og video, for at opnå 100% i rating på Google My Business
 • Udarbejdelse af individuel guide til, hvordan du selv kan vedligeholde din profil fremadrettet. Guiden indeholder også anbefalinger til, hvor tit profilen skal opdateres.
 • Personlig undervisning i, hvordan guiden benyttes og hvordan du opdaterer din profil på Google My Business (maks. 1 time)
 • Verifikation af din NAT-oplysninger (navn, adresse og telefon) på tværs af sociale medier og andre online registreringer
 • Hjælp til implementering af relevante links i f.eks. mail signatur, på hjemmeside m.fl.

Hvad koster det om måneden efterfølgende?

Som udgangspunkt er Google My Business gratis at bruge. Så er du sikker på, at du efter undervisning og med guiden i hånden selv er i stand til at opdatere og vedligeholde din profil, så er der intet løbende abonnement.

Ligesom din hjemmeside, så skal din profil på Google My Business opdateres jævnligt for at være relevant og holde sig i toppen af søgeresultaterne. Er du usikker på, om du magter at holde profilen opdateret konstant, så kan Autus Media hjælpe dig med det. Her er hvad vi tilbyder:

 • Besvare alle anmeldelser af din virksomhed der kommer på din profil
 • Opdatere billed-kategorier med nyt indhold f.eks. medarbejdere, arbejdsbilleder mv.
 • Udarbejde analyse for foregående måned af resultaterne af din profil på Google My Business
 • Oprette 2 indlæg (reklame der vises gratis ved din adresse). Hvert indlæg har en levetid på 7 dage.

Denne opdateringspakke koster kr. 1.495,- ekskl. moms pr måned.

Hvor hurtigt kan I starte?

Hvis du beslutter dig for at Autus Media skal stå for en korrekt og optimeret registrering af din virksomhed på Google My Business, så skal du udfylde nedenstående formular. Du vil herefter modtage en aftale der bekræfter alle leverancer. Afhængig af vores projektplan, vil vi typisk begynde indenfor 10 dage efter vi har din accept og betaling.