Google My Business

Hvorfor bruge Google My Business?

At hjemmesiden ligger godt placeret i Googles søgeresultater, er enhver virksomheds drøm. Hvis du benytter dig af søgeoptimering (SEO), så vil links til din hjemmeside med tiden komme til at være godt placeret. Men vidste du, at der faktisk er en genvej? Genvejen til at ligge i toppen af søgeresultaterne hedder Google My Business. Der er garanteret ikke mange af dine konkurrenter der benytter dette effektive værktøj, så det er en oplagt mulighed for at få en online konkurrencefordel og mere synlighed i dit lokalområde.

Fordele ved at bruge Google My Business

 • Det er et gratis værktøj
 • Hjælper kunder med at finde din fysiske placering
 • Øget synlighed på Googles søgemaskine, Google Maps og andre steder
 • Viser brugbar information om din virksomhed for kunderne
 • En gratis måde at reklamere med dine tilbud
 • Du kan se hvordan kunderne bruger dine oplysninger
 • Øget salg og indtjening
 • Du får flere besøgende ind på din hjemmeside
 • Lad kunderne give dig stjerner, feedback og anmeldelser
 • Profilen samler alle Google-aktiviteter på ét sted
 • En nem måde, at få bedre synlighed ift. dine lokale konkurrenter

Hvorfor virker Google My Business så godt?

Google har fundet ud af, at omkring 50% af alle de personer, der bruger søgemaskinen, leder efter lokal information. Google har derfor udarbejdet dette gratis værktøj (Google My Business), som giver virksomheder mulighed for at indtaste kontaktoplysninger, åbningstider, produkter, gratis reklamer, lægge relevante billeder op og meget mere. På den måde får Google et meget bedre kendskab til virksomheden og vil ved relevante søgninger, vise information om virksomheden over de almindelige søgeresultater.

Spørgsmål og svar om Google My Business

Hvor hurtigt virker Google My Business?

Hvis virksomhedens profil på Google My Business optimeres og vedligeholdes jævnligt, så kan du forvente at se markant øget synlighed indenfor blot 2-4 uger.

Hvor meget mere synlighed kan jeg forvente?

Det afhænger af, hvilken branche din virksomhed tilhører. Vi har set de mest positive resultater for butikker og spisesteder i mellemstore og store byer. I mange tilfælde ser vi en øget synlighed, på omkring 500% indenfor 2-4 uger. Men selvom din virksomhed ikke er en butik eller et spisested, så kan Google My Business stadig være en rigtig god idé. Du kan ikke forvente en eksplosiv stigning i synlighed på Google indenfor kort tid, men 10%-200% jo også værd at tage med.

Hvordan opnår jeg den største synlighed med Google My Business?

Google My Business er ligesom så meget andet, ikke et sted, hvor du bare opretter din virksomhed og så igen glemmer alt om det - så vil du opleve minimal stigning i synlighed. For at opnå den størst mulige effekt, skal din profil opdateres jævnligt - typisk 1 gang om ugen. Det kunne være nye billeder og nye indlæg (gratis reklamer). Jo bedre du er til at holde profilen opdateret, jo mere er Google interesseret i at vise dig i søgeresultaterne.

Kan Google My Business garantere mig flere kunder?

Google My Business skal betragtes som en appetitvækker. Hvis en besøgende ser din virksomhed på Google og synes det ser interessant ud, så kan de vælge at ringe, gå til hjemmesiden eller få vist vej til din adresse. Men uanset hvilken en den potentielle kunde vælger, så er det op til DIG, at lukket salget. Du skal være klar til at give god information i telefonen, din hjemmeside skal være optimeret til yderligere dialog og du skal være klar og imødekommende, hvis kunden dukker op på din fysiske adresse. Så Google My Business gør din virksomhed mere synlig - men du skal selv sørge for at lukke salget.

Kan jeg få gode resultater, hvis jeg opsætter Google My Business selv?

Du kan sagtens opsætte din virksomhed på Google My Business selv - det er helt gratis. Du får dog de bedste resultater, ved at samarbejde med nogen der har erfaring med det. Autus Media har opsat mere end 60 virksomheder i Google My Business og vi ved præcis hvad der kræves for at opnå den størst mulige effekt på kortest mulig tid. At have en professionel partner på sidelinjen vil helt sikkert have en stor effekt for din synlighed.

Lad Autus Media hjælpe med din Google My Business og få den største effekt

Vi har stor erfaring og succes med at opsætte virksomheder, butikker og spisesteder i Google My Business. Ønsker du, at Autus Media skal hjælpe med at opsætte din Google My Business, så foregår det på denne måde:

 1. Ejerskab

  Autus Media starter med at tage ejerskab af virksomhedens profil på Google My Business - eller opretter den, hvis den ikke findes i forvejen. På denne måde, får vi adgang til at administrere de oplysninger, der bliver vist om din virksomhed på Google.
 2. Opdatering

  Afhængig af, hvilken branche din virksomhed tilhører, så giver Google flere eller færre muligheder for, at indtaste forskellige oplysninger. Autus Media sørger for, at alle oplysninger om virksomheden er korrekte, og at der er brugt relevante søgeord i diverse beskrivelser.
 3. Drift

  For at se potentialet og opnå den størst mulige effekt, sørger Autus Media for at opdatere virksomhedens Google My Business profil med nyt indhold hver uge i 2-4 uger. Dette sker selvfølgelig i samarbejde med dig.
 4. Undervisning

  Når Autus Media har driftet virksomhedens profil i 2-4 uger, så får nøglemedarbejdere i virksomheden et grundigt kursus i, hvordan de selv fremadrettet skal holde profilen opdateret for at fortsætte den positive tendens.
 5. Feedback

  Vores erfaring viser, at virksomheder der får sat deres arbejde med Google My Business i system opnår de bedste resultater - det hjælper Autus Media med. Når medarbejdere i virksomheden er undervist i brugen af Google My Business, så følger Autus Media med i de opdateringer der laves hver uge og giver feedback. Autus Media følger og giver feedback i 2 måneder efter virksomheden selv har overtaget arbejdet med opdateringer.

Autus Media tilbyder denne service for kun

4.500 kr. ekskl. moms

Hvor hurtigt kan I opsætte min virksomhed i Google My Business?

Hvis du beslutter dig for, at Autus Media skal stå for en korrekt og optimeret registrering af din virksomhed på Google My Business, så skal du kontakte os ved at udfylde vores formular eller ringe 30 64 37 90. Afhængig af vores projektplan, vil vi typisk begynde opsætningen indenfor 10 dage efter vi har modtaget din accept og betaling.

 • Annette Jensen
  Super go service altid klar med hjælp og vejledning kan varmt anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐
  Annette Jensen
 • Mark Russell
  SafetyGroup har igennem en årrække brugt Autus Media til vores Web opgaver! Vi kan ikke give mindre end 5 stjerner! Tak for et godt samarbejde :-) ⭐⭐⭐⭐⭐
  Mark Russell
  SafetyGroup
 • Lone Feilskov
  Super engageret, og dygtig. Mine bedste anbefalinger. ⭐⭐⭐⭐⭐
  Lone Feilskov
  Urhøj StrandCamping
 • Thess Ravbøg
  Vi har brugt Jonas igennem mange år og fortsatte med ham som vores IT mand, da han etablerede Autus Media. Vi er tilfredse med den service vi får og vi skal ikke vente længe på hjælp, når der er behov for det. Vi i Helpan, HelpanSafety og Coetus Runa kan anbefale Autus Media til hver en tid. Tak for det gode samarbejde Jonas. ⭐⭐⭐⭐⭐
  Thess Ravbøg
  Helpan, HelpanSafety, Coetus Runa
 • Barbara Svendsen
  Let forståelige, brugbare informationer, lige til at implementere. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
  Barbara Svendsen
  barbarasvendsen.dk
 • Mathilda Mortensen
  Autus Media får mine varmeste anbefalinger. De er dygtige, hurtige og deler godt ud af deres viden. Tusind tak for hjælpen! ⭐⭐⭐⭐⭐
  Mathilda Mortensen
  Mathilda Mortensen
 • TV Vestsjælland
  Vi har i forbindelse med et interview fået et mini kursus af Jonas fra Autus Media. Alt info var meget brugbart og Jonas deler glædeligt ud at sine gode råd. Vi takker for en god oplevelse og for al din hjælp. ⭐⭐⭐⭐⭐
  TV Vestsjælland
  TV Vestsjælland
 • Birgitte Cetti
  En super samarbejdspartner der er top prof. Jeg har fået rigtig meget ud af at have Jonas/Autus Media med på sidelinjen og ved at Jonas altid står på spring for at svare på mine spørgsmål. 5 stjerner fra mig. ⭐⭐⭐⭐⭐
  Birgitte Cetti
  Kalundborg Helseklinik
 • Marlene Nielsen
  De bedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde. ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Hanne Steenberg
  Super god service, og der bliver talt i et sprog hvor alm. mennesker også kan være med. Kan varmt anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐
  Hanne Steenberg
  Min Bolighandel Slagelse
 • Kim Gotfred-Iversen
  Super service til fantastisk god pris. Louise og Jonas er virkelig skarpe til deres arbejde og ser muligheder, jeg ikke selv har tænkt på. Kun positive anbefalinger herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
  Kim Gotfred-Iversen
  Din Håndterapeut
RING 30 64 37 90