Content marketing

Hvad kan content marketing gøre for din virksomhed?

Som nystartet eller lille virksomhed kan content marketing spille en afgørende rolle for, hvor hurtigt søgemaskiner vil betragte dig (din hjemmeside) som en af branchens eksperter.

At komme foran det rigtige publikum med det rigtige indhold kan hjælpe med at skabe en forbindelse mellem enhver potentiel kunde og dit mærke. Denne indledende forbindelse kan betyde forskellen mellem en bruger, der kommer tilbage for at besøge din hjemmeside for at læse mere indhold, og en bruger, der straks glemmer alt om din virksomhed.

En undersøgelse fra 2016 viser, at 47% af købere så 3-5 artikler/indhold, før de tog beslutningen om at købe. Denne statistik fremhæver bare, hvor effektiv content marketing kan være, når du forsøger at gøre dem klar til at købe.


Hvad kan vi hjælpe dig med?

 • Content Marketing strategi
 • Lave nyt og optimeret indhold
 • Nå specifik målgruppe med specifikt indhold
 • E-mail markedsføring

Content marketing strategi

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken retning du skal gå med din content marketing. Er den taktik du bruger i øjeblikket effektiv? Eller, hvis du er en opstart, hvor skal du begynde? Vi kan sørge for, at du fokuserer på de rigtige søgeord og leverer den rigtige slags indhold, der skal informere og engagere dit online publikum. Content marketing er en kontinuerlig proces, så du skal opdatere din hjemmeside ofte for at sikre, at den hele tiden er relevant.

Vi kan hjælpe dig med at afdække de søgeord, som din målgruppe søger efter i søgemaskinerne, hvilket vil hjælpe med at forme grundlaget for din content marketingstrategi, og det er også det, der hjælper dig med at øge din placering på søgemaskinernes resultatsider. Hvis du ikke ved hvad det er din målgruppe søger efter, hvordan vil du vil du så lave det rigtige indhold, som de ikke kun finder, men nyder? Det er den type indhold, der fortsætter med at bringe dit publikum tilbage og efterspørge mere, indtil de er klar til at købe dine produkter eller tjenester.

Derfor er det vigtigt, at have et content marketingstrategi for din virksomhed.

Lave nyt indhold

At lave nyt og engagerende indhold kan være meget tidskrævende - især når du forsøger at drive en virksomhed på samme tid!

Vi er ikke kun gode til at skabe indhold, som dit publikum efterspørger, men er også gode til at pakke det flot ind så det fanger dit publikums opmærksomhed. Vi kan hjælpe dig med at lave alle typer af indhold til din hjemmeside.

Er du en nystartet virksomhed er vigtigt, at du eksperimenterer med forskellige typer af indhold. Du er nødt til at teste hvilken type indhold din målgruppe bedst kan lide. Du vil opleve, at noget indhold virker rigtig godt, mens andet slet ikke bliver set. Sådan er det - det skal testes af.

Når du laver nyt indhold skal du overveje om du kan præsentere det på en måde, så det i flere år frem vil være relevant. På den måde vil indholdet over tid tiltrække en masse besøgende og konvertere nogle af dem til kunder.

Dit indhold hvor kunderne er

Hvis du udbreder dit indhold til hjemmesider dit publikum besøger, vil det hjælpe med at opbygge autoritet til din virksomhed inden for din branche, øge dit kendskab og hjælpe med at få fat i et bredere relevant publikum.

Vi kan identificere disse hjemmesider og opbygge de nødvendige relationer for at sikre, at vi får dit indhold derud! Lad os sørge for at alle hører om din virksomhed!

Email marketing

Når du har lavet godt indhold (artikel, e-bog, podcast mv.), hvad gør du så med de værdifulde emailadresser, du har samlet? At skabe effektfuldt indhold er én ting, men at skabe opmærksomhed omkring det er noget helt andet. Email marketing er en digital marketing taktik, der har høj investeringsafkast for mange virksomheder over hele verden.

Email marketing er noget vi ser meget positivt på og vi ved, at vi kan hjælpe din virksomhed med at få mest muligt ud af din email marketing strategi.

 

Hvad er indholds marketing?

Content marketing er processen med at skabe og dele gratis og værdifuldt indhold til dit publikum. Denne proces hjælper med at trække potentielle kunder til din hjemmeside. Her er eksempler på indhold du kan overveje til din hjemmeside - og som vi gerne hjælper dig med at producere:

 • Infografik
 • Video
 • Podcast
 • Blog indlæg
 • e-bøger og guides
 • Artikler
 • Gør-det-selv
 • Referencer og cases
 • Undersøgelsesresultater
 • Indhold til social medier
RING 30 64 37 90