360-graders fotografering

Lad kunderne opleve din forretning fra deres computer eller mobil

365° fotografering giver dine kunder mulighed for at tage en virtuel tur i din forretning og offentliggøres i Googles søgemaskine, på Google Maps og andre steder. Det er den af bedste måde, at drive kunder til din hjemmeside og ind af din dør. Autus Media er eksperter i at få virksomheder gjort mere synlige gennem servicen Google View.

Hvad er 365° fotografering?

Tænk på det som Google Street View for din virksomhed. Når nogen søger din virksomhed online, har de en muligheden for at "se ind" i din virksomhed. Dette gør det muligt for folk at kigge rundt i din restaurant, butik eller kontor, før de selv forlader deres hus. Undersøgelser viser, at dette hjælper med at få dem op af sofaen og hen til din fysiske virksomhed.


Eksempel på 360º fotografering

Her kan du kigge dig rundt hos Blomsterværkstedet i Høng (fra Google Street View):


Kontakt os vedr. Google View

Planlægning og fotografering tager typisk mindre end en dag. Dermed forstyrrer vi dine normale forretningsaktiviteter mindst muligt. Her er 3 pris-eksempler.Priserne er vejledende og ekskl. kørsel fra Gørlev. Prisen kan også variere, hvis der ikke er nem adgang til, der hvor billederne skal tages eller hvis billederne skal tages specielt.

Fordele ved 360º fotografering og Google Street View

Google View er en serie af 360-graders billeder, der uploades til Google, så de vises i søgeresultaterne sammen med dine andre forretningsoplysninger. Potentielle kunder kan se og udforske din virksomhed lige fra søgeresultaterne, ligesom man gør når man bruger Google Street View.

Google View er nemt at tilføje til dine søgeresultater og har stor indflydelse på kundebeslutninger. 80% af internetbrugere siger, at billeder er afgørende, når de beslutter at købe eller bruge virksomheders produkter eller tjenester. Det er derfor vigtigt at vise kunden de bedste billeder. Her er et skærmbillede af søgeresultaterne for Blomsterværkstedet Høng.

Uanset om du har en butik, der sælger cykler eller en restaurant, der tilbyder god kinesisk mad, vil synligheden i søgeresultaterne give kunderne mulighed for at træffe velinformerede beslutninger og opfordre dem til at beskytte din virksomhed.

360º foto og Google Street View øger interessen

Google View øger også antallet af klik fra søgeresultaterne til din hjemmeside. Mange klik til din hjemmeside er vigtig, fordi det giver dig mulighed for at give kunderne mere information og tilbud. Google View tiltrækker kunder og kan øge dit salg.

En nylig amerikansk undersøgelse viste, at restauranter med Google View oplevede en 30% stigning i klik til reservationer. Flere detailbutikker oplevede en stigning på 50% i klik fra Google-søgning til deres hjemmesider efter Google View var blevet sat op.

Jo mere du viser, jo flere besøgende vil komme i butikken

Internetbrugere er 115% mere tilbøjelige til at booke bord på en restaurant efter visning af en virtuel tur eller video. Google View giver ikke blot viden om din adresse og kontaktoplysninger, men det giver også kunden en ide om de erfaringer, andre har haft med din virksomhed. Når folk har set og læst om din virksomhed, kan de se, at den opfylder deres behov, og de vil have en fortrolighed med dig, før de ankommer. Uanset om de kommer for at købe tøj eller få en lækker middag.

RING 30 64 37 90